Ο Κάρολος ήθελε την Νταϊάνα στη σκιά του και εξοργίστηκε που ο κόσμος τη λάτρευε

Ο Κάρολος ήθελε την Νταϊάνα στη σκιά του και εξοργίστηκε που ο κόσμος τη λάτρευε Facebook Twitter
0

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη βασιλική οικογένεια, αποκαλύφθηκε ότι ο πρίγκιπας Κάρολ ήταν εξοργισμένος από το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Ντιάνα δεν ζούσε στη σκιά του.

Η σειρά του Netflix, «Royal House of Windsor», αφηγείται με αποκαλύψεις και μαρτυρίες το πώς κλιμακώθηκε η ένταση στη σχέση του ζευγαριού μέσα στο γάμο και πώς η Βασιλική Οικογένεια ήταν κακά προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει την ταραγμένη και σύνθετη προσωπικότητα της Πριγκίπισσας.

Σε ηλικία 21 ετών, ο Κάρολος δήλωνε πως οποία γυναίκα και αν επέλεγε, αυτή θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη για μια δύσκολη δουλειά, καθώς θα ήταν πάντα στη σκιά του.

Αλλά, η Νταϊάνα λατρεύτηκε από χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και ανέτρεψε τα σχέδια του Καρόλου, ο οποίος συχνά ήταν στο περιθώριο και ήταν οργισμένος που δεν μπορούσε να την μεταχειριστεί σαν ένα «παιχνίδι».

Στη σειρά του Netflix, ο ιστορικός Πιρς Μπρέντον εξηγεί: «Ο Κάρολος αισθάνθηκε ότι θα μπορούσε να επιβάλει την προσωπικότητά του πάνω στη Νταϊάνα και ότι εκείνη θα τον ακολουθούσε σαν μια κούκλα, ένα παιχνίδι...».

Η βασιλική οικογένεια πίεσε για το γάμο τους, αλλά, όπως γνωρίζουν όλοι, ο γάμος τους δεν λειτούργησε καθώς εκείνος ήταν ακόμα ερωτευμένος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αναφέρει το ντοκιμαντέρ.

«Ένιωσε ότι ποτέ δεν ήταν αρκετά καλός για τους γονείς του, σίγουρα ποτέ δεν ήταν αρκετά καλός για τον πατέρα του, και η μητέρα του απουσίαζε μάλλον επειδή ήταν βασίλισσα. Και αυτό που ήθελε σε ένα γάμο ήταν μια σύζυγο που θα τον στήριζε και με τη Νταϊάνα δεν είχε αυτή τη σύζυγο, έτσι αυτό ήταν ένα πραγματικά αταίριαστο ζευγάρι». αναφέρει ο ιστορικός.



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM