Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή του στην Σαρδηνία

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή του στην Σαρδηνία Facebook Twitter
0

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του στο Costa Corallina της Σαρδηνίας όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, μετέδωσε το TGR Rai Sardegna.

Η εφημερίδα της Σαρδηνίας Nuova Sardegna δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία, στην οποία φέρεται να απεικονίζεται η μοτοσυκλέτα του Τζορτζ Κλούνεϊ μετά την σύγκρουση. Σε αυτή φαίνεται σπασμένο το παρμπρίζ του οχήματος. 

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο νοσοκομείο: με την μηχανή του έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που έστριβε», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως το περιστατικό συνέβη όταν το αυτοκίνητο άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση σε ένα σημείο κοντά στο ξενοδοχείο, που μένει ο ηθοποιός.

Tο πρακτορείο ANSA μετέδωσε λίγο αργότερα πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήρε εξιτήριο από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου Giovanni Paolo II όπου είχε μεταφεθεί, έχοντας τελικά έναν μώλωπα στο γόνατο.

Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του, Αμάλ, βρίσκονται στη Σαρδηνία για το καλοκαίρι μαζί με τα ενός έτους δίδυμα παιδιά τους. Έχουν πάει εκεί από τις 20 Μαΐου, μία ημέρα μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κάνει αυτήν την περίοδο γυρίσματα στο νησί για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Catch 22», στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Ιρλανδός κωμικός David McSavage. 

Αναμένεται δήλωση από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού σχετικά με τη σοβαρότητα του περιστατικού και την υγεία του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM