Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο σκηνοθέτης Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο σκηνοθέτης Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί Facebook Twitter
3

Ο Tom Daley και ο Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Robbie Ray Black-Daley.

Οι δύο άντρες είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς και στις 30 Ιουνίου ο Tom και ο Dustin μοιράστηκαν τα συναρπαστικά νέα στο Instagram.

Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο σκηνοθέτης Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί Facebook Twitter

To μωρό γεννήθηκε λίγες μέρες νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου, από παρένθετη μητέρα.

«Η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», έγραψε ο βρετανός Ολυμπιονίκης. «Το πόση αγάπη και χαρά έχει φέρει στη ζωή μας είναι ανυπολόγιστο».

Ο Dustin που έχει κερδίσει Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Μilk» ευχαρίστησε όσους τους έστειλαν την αγάπη τους και βοήθησαν ώστε να μεγαλώσει η οικογένειά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2017 σε μια όμορφη τελετή στο ξενοδοχείο Bovey Castle στο Devon της Αγγλίας.

Ο Daley γνώρισε τον σκηνοθέτη το 2013 και λίγο μετά έκανε coming out, μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα μεγάλα, ενεργά ονόματα του αθλητισμού που έκαναν το γενναίο βήμα. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Φαση axolotl tank και θελετε το συζηταμε. Ας αρχισουμε απο τα βασικά. Ο χαρακτηρισμός ως παρενθετης εφοσον αυτη η γυναικα εχει βαλει και τα πληρως απαραιτηρα ωαρια ειναι ανακριβης. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΗΤΕΡΑ. Ο χωρισμος του παιδιου απο την βιολογικη μητερα δεν μπορεί να είναι αποτελεσμα συμβολαίου ουτε εμπορικης συναλλαγης αλλα κάτι που το αποφασιζει η μητερα μετα τη γεννα και χωρίς πιεση. Εδω μπορει να αλλαξει γνωμη; Ξερετε τι ειναι νεοφιλελε; οχι αν τα σκουπιδια πχ τα μαζεύει ιδιωτης αλλα το ποσες ανθρώπινες δραστηριοτητες εισέρχονται σρο τομεα της οικονομιας. Η οικογενεια οποια μορφη κσι να εχει πρεπει να μείνει εξω απο αυτο. Την αναδοχη και την υιοθεσια να τη συζητήσουμε η δηθεν παρενθετες μητερες,αφού στη πραγματικοτητα κ βιολιγικα το παιδι ειναι πληρως δικο της, αγγιζουν τα ορια
Δεν νομίζω ότι μια οικονομική θεωρία έχει να κάνει με το δικαίωμα ενός ζευγαριού να αποκτήσει ένα παιδί. Δεν προκύπτει ότι υπήρξε οικονομική συναλλαγή. Δεν προκύπτει ότι υπήρξε ούτε πίεση. Συγκρίνεις έστω και υπό τη συμβολική μορφή παραδειγμάτων τη διαχείριση σκουπιδιών με μια ανθρώπινη ύπαρξη. Και αυτό θα το χαρακτήριζα τρικυμία εν κρανίω.
Να τα κανω καθαρα γιατι δεν το καταλαβες: Δεν υπαρχει αυθυπαρκτο δικαιωμα κανενος ζευγαριου να αποκτησει παιδι. Το παιδι εχει δικαιωματα οι γονεις εχουν ΜΟΝΟ ευθυνες.Αν θελουν να αποκτησουν παιδι και επειδη ενα παιδι εχει (ακομα) απαραιτητο συστατικο μια μητερα ας πανε να το κανουν. Η μητερα του παιδιοιυ δεν εχει δικαιωματα; Το παιδι δεν εχει δικαιωμα στη μητερα του;Ξαναρωταω: εχει δικαιωμα να αλλαξει γνωμη για την "πάραχωρηση" μετα την γεννα;;;Οσο για το αν υπηρξε συναλλαγη: εστω σε αυτη τη περιπτωση δεν υπηρξε - δεν θεωρείς ότι μια συμφωνια κανουμε ενα παιδι και μετα στο παραχωρω δεν ειναι στα ορια της εμπορικης συναλλαγης;;;Το ποιος συγκρινει την διαχειριση σκουπιδιων με μια ανθρωπινη υπαρξη θα μπορουσες απο τα παραπανω να καταλαβεις οτι δεν ειμαι εγω. Αλλα αυτοι που θεωρουν οτι εχουν μονο δικαιωματα, οτι υπαρχει μια συμφωνια κυριων χωρις συνναλαγη (ή οτι δεν ανοιγει το δρομο στις συνναλαγες) κλπ κλπ.