Ο περίεργος κανόνας που οι Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν θεωρούν το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους

Ο περίεργος κανόνας που οι Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν θεωρούν το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους Facebook Twitter
2

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, γιορτάζοντας την 12η επέτειο γάμου τους. Και η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε το μυστικό πως για έναν επιτυχημένο γάμο είναι ένας απλός κανόνας, τον οποίο ακολουθούν πιστά με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν. 

Συγκεκριμένα, η 51χρονη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Parade: «Δεν έχουμε στείλει ποτέ μηνύματα». 

Η Νικόλ και ο Κιθ παντρεύτηκαν το 2006, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους σε ένα γκαλά προς τιμήν όσων έχουν καταφέρει Αυστραλοί που ζουν στις ΗΠΑ. 

Remembering 12 years ago today at a church in Manly, Australia. Still feels like it was yesterday. I’m a lucky woman ❤️ Happy Anniversary Baby.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις


«Δεν έχουμε στείλει ποτέ μηνύματα [σ.σ. στο κινητό]. Μιλάμε όλη την ώρα και μέσω FaceTime αλλά απλώς δεν στέλνουμε μηνύματα. Νομίζω πως τα μηνύματα μπορεί να παρεξηγηθούν μερικές φορές. Κι έχω αυτή τη συνήθεια να ξαναδιαβάζω τα μηνύματα και να σκέφτομαι, "Τι θέλει να πει με αυτό;". Μετά το διαβάζω σε κάποιον και ρωτάω, "Μπορείς να μου το εξηγήσεις;". Δεν το θέλω αυτό ανάμεσα στον ερωτικό μου σύντροφο κι εμένα», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Όπως εξηγεί στη συνέντευξή της, με τον Κιθ ανέκαθεν προτιμούσαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον. «Επικοινωνούμε μόνο φωνή με φωνή ή δέρμα με δέρμα, όπως λέμε πάντα», λέει η ίδια. 

12 years of celestial synergized soul dancing. Happy anniversary Babygirl!!! I love you SO much. - KU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Urban (@keithurban) στις


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Σάντεϊ Ρόουζ, με την Φέιθ Μάργκαρετ να έρχεται στον κόσμο το 2010. 

Μετά τον χωρισμό της με τον πρώτο της σύζυγο, τον Τομ Κρουζ, το 2011 η Νικόλ Κίντμαν φημολογούνταν πως είχε σχέσεις με τον Λένι Κράβιτζ και τον Ρόμπι Γουίλιαμς, πριν γνωρίσει τον Κιθ Έρμπαν το 2005. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια