Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει δεύτερο κλαμπ στη Μύκονο και σχεδιάζει «Νησί Λόχαν» στο Ντουμπάι

Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει δεύτερο κλαμπ στη Μύκονο και σχεδιάζει «Νησί Λόχαν» στο Ντουμπάι Facebook Twitter
0

Η Λίντσεϊ Λόχαν αποκάλυψε πως σχεδιάζει να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της στην Ελλάδα, με ένα δεύτερο κλαμπ στη Μύκονο μετά το πρώτο που άνοιξε στην Αθήνα αλλά και να φτιάξει ένα «Νησί Λόχαν» στο Ντουμπάι.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Wendy Williams Show, η 31χρονη ηθοποιός είπε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον σχεδιασμό ενός από νησιά μέσα στα Νησιά Κόσμος, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

«Έχω διάφορα πρότζεκτ που τρέχουν εκεί επειδή μου αρέσει να είμαι απασχολημένη. Οπότε όταν τελειώσω τα γυρίσματα του "Sick Note", θα επιστρέψω στο Ντουμπάι να το συζητήσω και μετά να σχεδιάσω αυτό το νησί- το νησί Λόχαν», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε επίσης στο nightclub που άνοιξε πέρυσι στην Αθήνα, το «LOHAN», λέγοντας πως φέτος θα ανοίξει και το δεύτερο στη Μύκονο. 

«Έχω επίσης το κλαμπ μου στην Αθήνα και μετά ανοίγουμε και ένα στη Μύκονο. Σκέφτηκα πως έχω πάει σε αρκετά, θα έπρεπε να έχω ένα δικό μου!», λέει η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν είναι καλή ιδέα για κάποιον που στο παρελθόν είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις και ουσίες να έχει στην ιδιοκτησία του ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, η Λίντσεϊ Λόχαν απάντησε: «Βασικά, καθόλου. Έχει πάρα πολύ πλάκα να παρακολουθείς τους άλλους να γίνονται ρεζίλι». 

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της συνέντευξης:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM