Μέχρι τώρα διαβάζαμε καταγγελίες βιασμών και σεξουαλικών υποθέσεων από σταρ και παράγοντες του Χόλιγουντ, αλλά σήμερα στον χορό των αποκαλύψεων μπαίνει και η μουσική βιομηχανία.

 

Κατηγορούμενη αυτή τη φορά είναι η Μαράια Κάρεϊ και θύμα της φέρεται να είναι ο πρώην σωματοφύλακάς της.

 

Η τραγουδίστρια κατηγορείται για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στον Μάικλ Ανέλο ο οποίος άνηκε στο προσωπικό ασφαλείας της μέχρι πρόσφατα.

 

Το TMZ αναφέρει ότι ο Ανέλο κατηγορεί κατηγορεί την Κάρεϊ και για δυσφήμιση  καθώς ισχυρίζεται πως τον αποκαλούσε skinhead, Ναζί και φασίστα.

 

 

 

Ο Aνέλο του οποίου το προφίλ στο LinkedIn αναφέρει πως είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Anello Security & Consulting, απειλεί την σταρ και για απλήρωτους λογαριασμούς που ξεπερνούν τα 220.000 δολάρια για υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2017, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα νομικά έγγραφα.

 

Το TMZ μεταδίδει πως έλαβε αντίγραφο της αγωγής που κατάρτισε ο δικηγόρος του σωματοφύλακα, το οποίο επικαλείται την σεξουαλική και λεκτική παρενόχληση.

 

Σε μια από τις περιπτώσεις που αναφέρεται περιγράφεται πώς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Cabo San Lucas, η τραγουδίστρια ζήτησε βοήθεια από τον Ανέλο με τις αποσκευές στο δωμάτιό της. Όταν εκείνος πήγε στο δωμάτιό της εκείνη τον υποδέχτηκε φορώντας εσώρουχα και φέρεται να του είπε πως ο ένας ανήκει στον άλλο. Ο σωματοφύλακας ισχυρίζεται πως η Κάρεϊ επέμενε και εκείνος τελικά έφυγε από το δωμάτιο.

 

Η αγωγή πάντως ακόμη δεν έχει κατατεθεί. Εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δήλωσαν στο TMZ ότι έχουν φτάσει σε συμφωνία  πληρωμής ορισμένων τιμολογίων και πως είχαν συνομιλίες με την εταιρεία ασφαλείας του Ανέλο.

 

Επίσης αναφέρουν πως δεν έχουν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση.