Απεργία την Πρωτομαγιά

Χωρίς κανείς να το μάθει, η Miley Cyrus παντρεύτηκε

Χωρίς κανείς να το μάθει, η Miley Cyrus παντρεύτηκε Facebook Twitter
0

Η ποπ σταρ Miley Cyrus και ο ηθοποιός Liam Hemsworth παντρεύτηκαν, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται σήμερα όλα τα lifestyle περιοδικά.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες να φορά βέρες και αμέσως πυροδοτήθηκαν οι φήμες περί γάμου.

Το περιοδικό People το έψαξε και  επιβεβαιώνει την είδηση επικαλούμενο πηγές ενώ αναφέρει πως ο γάμος έγινε πριν 6 μήνες.

Η 24χρονη και ο 27χρονος παντρεύτηκαν σε μια βίλα στο Μαλιμπού με ελάχιστους καλεσμένους και φροντίζοντας ο γάμος τους να μην μαθευτεί στα μίντια.

Χωρίς κανείς να το μάθει, η Miley Cyrus παντρεύτηκε Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια πηγή, κανείς από τους δύο δεν έχει διάθεση να μιλήσει για το γάμο και δεν σκοπεύουν να βγάλουν κάποια ανακοίνωση.

Το ζευγάρι είχε αρχίσει τα ραντεβού το 2009. Στη συνέχεια ήρθε ο αρραβώνας και ένας χωρισμός το 2012. Μετά από μερικά χρόνια υπήρξε η επανασύνδεση και τελικά κατέληξαν σε έναν διακριτικό γάμο. Αυτή είναι για πολλούς η αιτία που η άλλοτε προκλητική τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις ζωηρές εμφανίσεις και υιοθετεί ένα πιο ώριμο και συντηρητικό προφίλ.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM