Ο Τζέιμς Φράνκο πρωταγωνιστεί στην νέα δραματική σειρά του HBO «The Deuce», που χρονογραφεί την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό στην Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1970. Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει πως στην καθημερινότητά του έχει σταματήσει να παρακολουθεί πλέον ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο. 

 

«Δεν ξέρω αν με πιστεύετε ή όχι. Έβλεπα στα νιάτα μου. Οπωσδήποτε είδα και τώρα στο πλαίσιο της έρευνας για τη σειρά. Αλλά δεν παρακολουθώ πορνό», δήλωσε ο ηθοποιός. «Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιο ηθικό φραγμό, αλλά στον καπιταλισμό που δεν διέπεται από κανονισμούς, πιστεύω πως είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της σειράς. Υπάρχουν πάντα αυτοί οι άνθρωποι, μερικοί λίγοι που ξεχωρίζουν και οι υπόλοιποι μένουν στην αφάνεια», προσθέτει.

 

«Η φίλη μου Ρασίντα Τζόουνς έφτιαξε πριν δυο χρόνια το ντοκιμαντέρ "Hot Girls Wanted" και πιστεύω πως αυτό που έμεινε από την ταινία ήταν πως οι νεαρές γυναίκες [στη βιομηχανία του πορνό] είναι απροστάτευτες», εξηγεί σχετικά με την επιλογή του να μην ξαναδεί πορνό. «Πάνε στη Φλόριντα και μέσα σε λίγους μήνες καταλήγουν στα σκουπίδια και κανείς δεν τις προστατεύει. Δεν υπάρχουν νόμοι για την προστασία τους και αυτό διαπραγματεύεται βασικά και η σειρά», λέει ο 39χρονος ηθοποιός. 

 

 

 

Ο Τζέιμς Φράνκο έχει στη σειρά διπλό ρόλο, καθώς υποδύεται του δίδυμους αδερφούς Βίνσεντ και Φράνκι Μαρτίνο, ενώ παίζουν επίσης οι Μάγκι Τζίλενχαλ, Γκμπένγκα Ακίναγκμπε και Γκάρυ Κάρρ. Το «The Deuce» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.