No.1

Ξανά στον αέρα το δελτίο του ΜΕGA; - Πήραν έναν μισθό κάποιοι εργαζόμενοι

Ξανά στον αέρα το δελτίο του ΜΕGA; - Πήραν έναν μισθό κάποιοι εργαζόμενοι Facebook Twitter
0

Έναν από τους τρεις οφειλόμενους μισθούς έλαβαν σήμερα οι εργαζόμενοι του MEGA, μετά και τη χθεσινή διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι μπήκαν οι υπογραφές για την αποδέσμευση χρημάτων από τους λογαριασμούς των μετόχων στην Τηλέτυπος.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι εργαζόμενοι αναμένεται να αποφασίσουν στην μεσημεριανή συνεδρίασή τους, αν θα μεταδοθεί κανονικά το βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Οι τεχνικοί του σταθμού οι οποίοι συνεδριάζουν σε λίγη ώρα θα είναι όπως φαίνεται αυτοί που θα καθορίσουν αν απόψε θα βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο.

 

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM