Το Twitter έχασε 1.000 – 1.200 εργαζομένους μετά το τελεσίγραφο του Μασκ

Το Twitter έχασε 1.000 – 1.200 εργαζομένους μετά το τελεσίγραφο του Μασκ Facebook Twitter
0

Περί τους 1.000 με 1.200, από τους 3.700, εργαζομένους του Twitter φαίνεται να έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ύστερα από τα «δρακόντεια» μέτρα που επέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης Έλον Μασκ.

Ο μεγιστάνας είχε δώσει προθεσμία στο προσωπικό του μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης ώστε να αποδεχθεί πως θα εργάζεται πολύ περισσότερες ώρες, υπό μεγάλη πίεση, αλλιώς καλούνταν να αποχωρήσουν με αποζημίωση τριών μισθών.

Το τελεσίγραφο αυτό φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε τους εργαζομένους που είδαν το ποτήρι να ξεχειλίζει και αποφάσισαν να παραιτηθούν. Το προσωπικό φαίνεται ότι μειώθηκε κατά 32% από χθες. 

Μεταξύ των παραιτηθέντων φαίνεται πως είναι «κρίσιμες» ομάδες μηχανικών. Ορισμένοι από τους αποχωρήσαντες ανακοίνωσαν την απόφασή τους μέσω social media. Μεταξύ αυτών αναρτήθηκε και ένα βίντεο εργαζομένων από τη Βοστώνη, που μετρούσαν αντίστροφα. 

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, ένα πρώην στέλεχος του Twitter που αποχώρησε πρόσφατα από την εταιρεία δήλωσε στο CNN ότι o «Έλον ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τα κορυφαία ταλέντα. Έχουν πολλές επιλογές και δεν θα ανεχθούν τα καμώματά του».

Ο δισεκατομμυριούχος, ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις αποχωρήσεις, υποστηρίζοντας ότι ο ιστότοπος μόλις «χτύπησε άλλο ένα υψηλό όλων των εποχών» σε χρήση.

Με πληροφορίες από Daily Mail/Fortune

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έλεος» και στο βάθος να παίζει Βαβάτσικος

Οπτική Γωνία / «Έλεος» και στο βάθος να παίζει Βαβάτσικος

Κάπως σαν σουρεαλιστικό όνειρο, η τηλεοπτική συνάντηση του Ψινάκη, της Πάνια και του Λοβέρδου άθελά της φλυάρησε για αμαρτήματα εικοσαετίας – στην τηλεόραση, το lifestyle, την πολιτική, τη δημόσια σφαίρα.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ