Τίτλοι τέλους για το Pitchfork - Mαζικές απολύσεις ανακοίνωσε η Άννα Γουίντουρ

Τίτλοι τέλους για το Pitchfork - Mαζικές απολύσεις ανακοίνωσε η Άννα Γιυίντουρ Facebook Twitter
0

Ριζικές αλλαγές έρχονται στο θρυλικό μουσικό περιοδικό Pitchfork καθώς η εταιρία ανακοίνωσε πως συγχωνεύεται με το ανδρικό περιοδικό GQ.

Την ανακοίνωση σχετικά με το τέλος εποχής του μουσικού περιοδικού Pitchfork έκανε η Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια περιεχομένου της παγκόσμιας εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης Condé Nast αλλά και διευθύντρια σύνταξης της Vogue.

«Σήμερα εξελίσσουμε τη δομή της ομάδας μας στο Pitchfork φέρνοντας την ομάδα στον οργανισμό GQ. Η απόφαση ελήφθη μετά από προσεκτική αξιολόγηση της απόδοσης του Pitchfork. Αυτό πιστεύουμε ότι αποτελεί το καλύτερο για το brand για να προχωρήσει μπροστά, ώστε να συνεχίσουμε να καλύπτουμε τη μουσική μέσα στην εταιρεία» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Γουίντουρ, «Τόσο το Pitchfork όσο και το GQ έχουν μοναδικούς και πολύτιμους τρόπους προσέγγισης της μουσικής δημοσιογραφίας και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις νέες δυνατότητες μαζί». Πρόσθεσε δε, πως με τις οργανωτικές αλλαγές, «ορισμένοι από τους συναδέλφους μας στο Pitchfork θα αποχωρήσουν από την εταιρεία σήμερα».

Η απόφαση αυτή έφερε, όπως είπε και η Γουίντουρ μαζικές απολύσεις. Ήδη η αρχισυντάκτρια του Pitchfork σύμφωνα με πληροφορίες έχει απομακρυνθεί από τη θέση της, αλλά και άλλοι αρθρογράφοι επιβεβαίωσαν την απόλυσή τους. Τα μέλη του προσωπικού του Pitchfork ενημερώθηκαν για την αναδιάρθρωση και τις επικείμενες απολύσεις σε συνεδρίαση μόλις χθες το απόγευμα. Όσοι απολύθηκαν, το πληροφορήθηκαν έπειτα από προσωπικές συναντήσεις με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.

Το Pitchfork ιδρύθηκε το 1996 από τον θαυμαστή της indie μουσικής Ryan Schreiber.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM