Τέλος για την έντυπη έκδοση του NME

Τέλος για την έντυπη έκδοση του NME Facebook Twitter
0

Μετά από 66 χρόνια κυκλοφορίας, το NME σταματάει την έντυπη έκδοση του.

Το τελευταίο τεύχος της ιστορικής μουσικής εφημερίδας θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου. Η Time Inc UK που κρύβεται από πίσω αποφάσισε να ρίξει όλο το βάρος στην ψηφιακή του πλατφόρμα.

Πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει free press αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν βοήθησε την κατάσταση και πλέον δεν είναι οικονομικά βιώσιμο όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο Paul Cheal, γενικός διευθυντής του εκδοτικού οργανισμού.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 7 Μαρτίου του 1952. To NME έγινε free press τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Time Inc επίσης ανακοίνωσε ότι ως μέρος της νέας κατεύθυνσης του περιοδικού θα λανσάρει νέες ψηφιακές υπηρεσίες όπως διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Στις αρχές του μήνα παραιτήθηκε ο διευθυντής σύνταξης Mike Williams μετά από 7 χρόνια στην συγκεκριμένη θέση ενώ η Time Inc. UK πωλήθηκε για 130 εκατομμύρια λίρες στην ιδιωτική εταιρεία. Epiris.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΟΥΕΛ

TV & Media / Ρόμπερτ Πάουελ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του 81χρονου σήμερα «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας μικρός κινηματογράφος στο Halstead του Έσεξ, σύμφωνα με τον οποίο ο ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωσή του με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps»
THE LIFO TEAM