ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Πέθανε ο Σταμάτης Ασημένιος

Πέθανε ο Σταμάτης Ασημένιος Facebook Twitter
0

Πέθανε χθες το πρωί σε ηλικία 50 ετών, ο δημοσιογράφος και καθηγητής πανεπιστημίου Σταμάτης Ασημένιος, ο οποίος εργαζόταν επί σειρά ετών στην ελληνική υπηρεσία της Ντόιτσε Βέλε και υπήρξε συνεργάτης και αναλυτής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στην Αθήνα και της Φωνής της Ελλάδας.

Ο Σταμάτης Ασημένιος, από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο δημοσιογραφικό χώρο,  νικήθηκε από τον καρκίνο, παρά την πολύμηνη μάχη που έδωσε. Η απώλειά του βυθίζει στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και την ομογένεια της Γερμανίας.

 Η κηδεία του Σταμάτη Ασημένιου θα γίνει στη Γερμανία.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM
Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM