Ο Ζερόμ Καλούτα ζητά «συγγνώμη» που είπε πως το Σαν Μαρίνο είναι «νησιωτική χώρα»

Ο Ζερόμ Καλούτα ζητά «συγγνώμη» που είπε πως το Σαν Μαρίνο είναι «νησιωτική χώρα» Facebook Twitter
0

«Συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X», ζήτησε με ανάρτησή του ο Ζερόμ Καλούτα, ένας εκ των δύο παρουσιαστών της Eurovision, που κατά γενική ομολογία δεν τα πήγαν καθόλου καλά.

Τις αδυναμίες τους εντόπισαν οι τηλεθεατές από τους ημιτελικούς, καθώς πέρα από την αμηχανία της απειρίας, οι δυο τους - Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα - φάνηκαν αδιάβαστοι και ασόβαροι. Η αποκορύφωση ήρθε για το κοινό που παρακολουθούσε τον τελικό της Eurovision, με διάφορα σχόλια των δύο να προκαλούν -τουλάχιστον- έκπληξη. 

Αρχικά, έδειξαν να μην αναγνωρίζουν την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία στην έναρξη του τελικού καλωσόρισε τους τηλεθεατές από όλο τον κόσμο στον τελικό που διεξαγόταν στο Μάλμε. Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα όμως, δεν αναγνώρισαν ποια ήταν και έτσι όταν ο σκηνοθέτης έδειξε το πλάνο της, ακολούθησε η εξής στιχομυθία:
Ζερόμ Καλούτα: Την ξέρεις αυτή που έδειξε;
Θανάσης Αλευράς: Ποια;
Ζερόμ Καλούτα: Αυτή που έδειξε τώρα στο κοινό, την ξέρεις;
Θανάσης Αλευράς: Όχι Ζερόμ! Γιατί να την ξέρω;
Ζερόμ Καλούτα: Εντάξει ρε παιδί μου ρωτάω γιατί έμεινε λίγο η κάμερα παραπάνω. Μήπως την ξέρεις.

Τα... ευτράπελα συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν την ώρα της ανακοίνωσης των βαθμολογιών και ειδικά όταν ήρθε η σειρά του Σάν Μαρίνο να ανακοινώσει τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Οι δύο σχολιαστές ήλπιζαν οι 12 βαθμοί να έρθουν στην Ελλάδα, με τον Ζερόμ Καλούτα να αποκαλεί το Σαν Μαρίνο «νησιωτική χώρα, σαν την Ελλάδα». Σήμερα, ο Ζερόμ Καλούτα έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, εξηγώντας πως σκεφτόταν τη Μάλτα και ως εκ τούτου, ζητά «συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Ποιος ειπα το Σαν Μαρινο νησιωτική χωρα και σκεφτομουν τη Μαλτα??
-ΕΓΩ , O JEROME!
Την πηρα την ευθύνη μου...Λαθος εγινε και ζητω συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X...Γυρναω Ελλαδα οπου πιανει το κινητό μου...εκει θα τα λυσουμε ολα».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM