Ο Τάικα Γουαϊτίτι και το Netflix ετοιμάζουν δύο σειρές για το «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»

Ο Τάικα Γουαϊτίτι και το Netflix ετοιμάζουν δύο σειρές για το «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» Facebook Twitter
Ο Γουαϊτίτι κέρδισε φέτος το Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Τάικα Γουαϊτίτι υπέγραψε με το Netflix για τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή δύο σειρών κινουμένων σχεδίων βασισμένων στο βιβλίο «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας».


Η συνεργασία θα βασίζεται «στον κόσμο και τους χαρακτήρες του Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», ενώ η δεύτερη σειρά θα είναι μια «ολοκληρωτικά πρωτότυπη δουλειά» για τους Ούμπα- Λούμπα, τους μυστηριώδεις εργάτες στο εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα.


Ο Γουαϊτίτι κέρδισε το Όσκαρ φέτος διασκευασμένου σεναρίου για την ταινία «Jojo Rabbit», στην οποία ήταν σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και πρωταγωνιστής. Η σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ και θα «διατηρήσει την πεμπτουσία του πνεύματος της αρχικής ιστορίας, ενώ για πρώτη φορά ο κόσμος και οι χαρακτήρες του θα επεκτείνονται πέρα από τις σελίδες του βιβλίου», ανέφερε το Netflix.


Αυτή θα είναι η αρχή μιας εκτεταμένης συνεργασίας με την εταιρεία Roald Dahl Story Company, που «θα φανταστεί εκ νέου πολλές αγαπημένες ιστορίες του συγγραφέα, συμπεριλαμβανομένης της Ματίλντα», ανακοίνωσε ακόμη το Netflix.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ