Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. επιστρέφει στη Marvel ως Doctor Doom

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. επιστρέφει στη Marvel ως Doctor Doom Facebook Twitter
0

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. αποκάλυψε την επιστροφή του σε ταινία της Marvel σε έναν συγκλονιστικό νέο ρόλο, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές των ταινιών.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ή αλλιώς Τόνι Σταρκ, θα πρωταγωνιστήσει ως ο κακός «Doctor Doom» σε μια νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Avengers» με τίτλο «Avengers: Doomsday».

Ο πρωταγωνιστής της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Oppenheimer» εξέπληξε τα πλήθη στο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο το βράδυ του Σαββάτου, καθώς αποκάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο τον νέο του ρόλο κατά τη διάρκεια πάνελ της Marvel.

Βγαίνοντας μπροστά από μια σειρά από παρόμοιες φιγούρες στη σκηνή, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έβγαλε την ασημένια μάσκα του και το πλήθος αντέδρασε με ενθουσιασμό. «Νέα μάσκα, ίδια δουλειά» δήλωσε θριαμβευτικά αφού ανακοινώθηκε ότι θα υποδυθεί τον Doctor Doom στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς «Avengers».

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως «Iron Man» το 2008. Επανέλαβε τον ρόλο σε 10 ταινίες της Marvel τα επόμενα 11 χρόνια προτού αποχωρήσει από το franchise το 2019 μετά το «Avengers: Endgame».

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. επιστρέφει στη Marvel ως Doctor Doom Facebook Twitter

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο Ντάουνι Τζ. είπε ότι θα επέστρεφε «ευτυχώς» στη Marvel, δηλώνοντας: «Είναι πολύ αναπόσπαστο μέρος του DNA μου».

Οι θαυμαστές, ωστόσο, είχαν υποθέσει ότι αν επέστρεφε ποτέ, φυσικά θα έπαιζε ξανά τον ρόλο του ως Τόνι Σταρκ, γνωστός και ως Iron Man - ο οποίος γνώρισε τον θάνατο του στο «Avengers: Endgame» το 2019.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM