Νέα απεργία των δημοσιογράφων

Νέα απεργία των δημοσιογράφων Facebook Twitter
0

Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην προκήρυξη απεργίας κατά τη διάρκεια ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, σε συντονισμό με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, κατά τη συνεδρίασή του.


Ο χρόνος και ο τρόπος των κινητοποιήσεων θα εξειδικευθεί μετά τον καθορισμό της ημερομηνίας συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Επίσης, η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει ότι η κινητοποίηση των δημοσιογράφων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάργηση του αγγελιοσήμου και τη βίαιη ενοποίηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, συνεχίζεται όπως ήδη έχει εξαγγελθεί από τις 27 Απριλίου.

Η Ομοσπονδία τονίζει τέλος πως «η εξαθλίωση των εργαζομένων του Τύπου σε συνδυασμό με τη δήμευση των αποθεματικών μας, οδηγεί αναπόφευκτα σε εξαρτήσεις και λειτουργίες, που πόρρω απέχουν από την απαιτούμενη αντικειμενικότητα και διαφάνεια κατά τον έλεγχο της εξουσίας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM