Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι

Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι Facebook Twitter
0

To ΔΣ της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό με απεργία διαρκείας σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ αυτομάτως με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας "ο κλάδος παραμένει σε αγωνιστική εγρήγορση με 24ωρη απεργία την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου, από τις 6πμ έως τις 6πμ της Μ. Τετάρτης σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά".

Την ίδια στιγμή, το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά επίσης από τις Ενώσεις-μέλη της να καλέσουν τους αρμόδιους συντάκτες να μην παρίστανται στο press room και να επιβάλουν εμπάργκο στις δηλώσεις των υπουργών που σχετίζονται με το "αντιασφαλιστικό έκτρωμα".

"Σε περίπτωση που το ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή σήμερα, αυτομάτως θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για απεργία διαρκείας. Θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση" αναφέρει η ΠΟΕΣΥ. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM