Μέγκι Ντρίο: Δέχθηκα bullying στο GNTM - Έλεγαν «τι δουλειά έχει η Αλβανίδα εδώ»

Μέγκι Ντρίο: Δέχθηκα bullying στο GNTM - Έλεγαν «τι δουλειά έχει η Αλβανίδα εδώ» Facebook Twitter
2

Ρατσιστικές συμπεριφορές από συμπαίκτριές της στο Greece's Next Top Model καταγγέλλει η πρώην διαγωνιζόμενη Μέγκι Ντρίο. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, το μοντέλο κατήγγειλε ότι δέχθηκε bullying από άλλες παίκτριες μέσα στο ριάλιτι. «Υπήρχαν συμπαίκτριές μου που έλεγαν για μένα "τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;"» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, όταν ένας σύντροφός της της συμπεριφέρθηκε εξίσου ρατσιστικά, λέγοντας πως είναι «πολύ λίγη για αυτόν». 

«Έχω χωρίσει εδώ και 2,5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε "είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό-Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου". Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά». 

Η Μέγκι Ντρίο ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών και, όπως λέει, η καταγωγή της υπήρξε αφορμή για να δεχθεί επιθέσεις και στο σχολείο. Εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών άλλωστε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το λύκειο και ολοκλήρωσε τα μαθήματά της μέσω διαδικτύου.  

«Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου "μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία;". Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου (...) Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα».

 
TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ