Μαζική προσφυγή στη δικαιοσύνη από εργαζομένους του Mega

Μαζική προσφυγή στη δικαιοσύνη από εργαζομένους του Mega Facebook Twitter
0

Μετά τον αποκλεισμό του Μεγάλου Καναλιού από την επόμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και μετά την πολύμηνη ταλαιπωρία των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού σε ό,τι αφορά τα δεδουλευμένα και την εργασιακή τους σταθερότητα, σήμερα συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το αίτημα προσωρινής διαταγής 124 εργαζομένων (δημοσιογράφων και τεχνικών). 

 

Με το συγκεκριμένο αίτημα αξιώνεται από τους εργαζομένους η προσωρινή επιδίκαση μέρους των οφειλομένων τους, καθώς και η απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης κάθε περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, προκειμένου να διασφαλιστούν οι απαιτήσεις τους.

 

"Κατόπιν της ανωτέρω συζήτησης και παρά τη σφοδρή αντιδικία, το Δικαστήριο έκανε δεκτά τα ανωτέρω νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας, ορίζοντας ως δικάσιμο της αίτησής μας ασφαλιστικών μέτρων την 27η Ιουλίου 2016. Θεωρούμε ότι αυτό συνιστά το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προς τη δικαίωση του πολύμηνου αγώνα των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι εδώ και μήνες αγωνίζονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το σταθμό στις επάλξεις της ενημέρωσης", διευκρινίζεται από το δικηγορικό γραφείο Γιάννη Κ. Καρούζου και συνεργατών που ανέλαβε την εκπροσώπηση των 124 εργαζομένων. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM