Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρόταση για το MasterChef ήρθε ξαφνικά, στα πρώτα επεισόδια ήμουν με δανεικά ρούχα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρόταση για το MasterChef ήρθε ξαφνικά, στα πρώτα επεισόδια ήμουν με δανεικά ρούχα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram/chef_koutsopoulosleonidas
0

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το πώς δέχθηκε την πρόταση για να γίνει κριτής στο MasterChef, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον ερχομό του γιου τους.

Μετά από δύο χρόνια στο κοντρόλ της εκπομπής και αφότου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποχώρησε από την εκπομπή μαγειρικής, ο σεφ δέχθηκε πρόταση να βγει μπροστά από τις κάμερες. Ήταν ξαφνικό, αλλά αποδέχθηκε.

«Ήταν λίγο ξαφνικό γιατί ήμουν ήδη στη Θεσσαλονίκη και ετοίμαζα τα γυρίσματα. Προέκυψε εντελώς ξαφνικά» σημείωσε, εξηγώντας πως δεν είχε γίνει γνωστό ότι θα συμμετέχει και «στα πρώτα επεισόδια ήμουν με δανεικά ρούχα, όχι δικά μου».

«Δύο χρόνια ήμουν στο κοντρόλ όποτε έχω παρακολουθήσει όλο το σύστημα. (...) Είναι μία συνθήκη στην οποία καταλήξαμε από το πουθενά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε με αυτό είναι να χαιρόμαστε» δήλωσε για τον ίδιο και τους άλλους δύο κριτές, με τους οποίους διατηρεί στενό φιλικό δεσμό. 

Ερωτώμενος εάν έχει κληθεί να δοκιμάσει κάτι πολύ κακό και τι έκανε γι΄αυτό, απάντησε πως έχει γίνει. «Το MasterChef δεν είναι μια φυσιολογική συνθήκη κουζίνας. Τους δίνουμε ένα κουτί και τους λέμε "πάρτε το και φτιάξτε". Και εμένα τώρα να μου δίνατε ένα κουτί, δεν ξέρω αν θα έκανα το καλύτερο δυνατό. Κάτι που έχει πάει τόσο στραβά… πάντα με ευγένεια θα το αντιμετωπίσουμε».

Αποκάλυψε πως τα αγαπημένα του φαγητά έχουν αυγολέμονο, ενώ είπε πως ο ίδιος φτιάχνει πολύ καλό ριζότο.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν διαδικτυακά.

«Με την Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά. Με αυτόν τον παραδοσιακό, βαρετό τρόπο. Όσον αφορά στη γνωριμία μας, δεν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής, το πώς ξεκίνησε η κουβέντα».

Η γνωριμία τους έγινε λίγο πριν την καραντίνα και είχαν τον χρόνο να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. «Γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα, κάναμε πάρα πολύ γρήγορα, πάρα πολλά πράγματα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM