Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο» Facebook Twitter
0

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκάλυψε τους λόγους που διακόπηκε η συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη, με αποτέλεσμα να καταλήξουν να κάνουν παρόμοιες εκπομπές σε «απέναντι» κανάλια. 

Μιλώντας στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Χαρδαβέλλας αναγνώρισε πως η κα Νικολούλη κάνει την εκπομπή πολύ καλύτερα από εκείνον, ανατρέχοντας στην άγνωστη πλευρά της κοινής «προϊστορίας» τους. «Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο Έθνος και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: “Θέλω να δουλέψω, να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση”. Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου, μου έβγαζε τα θέματα. Εκείνη έτρεχε. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει ή όχι κλκ. Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε, και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή».


«Απλά η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, την κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Είναι έτσι, δεν διστάζω να το πω. Δηλαδή η μαθήτρια ξεπέρασε σίγουρα τον δάσκαλο. Βλέπω ότι κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Ας πούμε η Αγγελική έχει ομάδα ανθρώπων οι οποίοι το βράδυ που κάνει την εκπομπή είναι έτοιμοι, stand by στους δρόμους, να ψάξουν. Είναι εθελοντές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να κάνεις ένα εθελοντικό σώμα.»

Τελικά η σχέση τους αποκαταστάθηκε.  «Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε «εντάξει, δεν έχει νόημα». Ξεκατινιαστήκαμε με λίγα λόγια και ήταν άσχημο».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, λέγοντας ότι η περιπέτεια της υγείας του τον άλλαξε ως άνθρωπο. 

Δείτε το βίντεο

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ