Η τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders» θα γίνει video game

Η τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders» θα γίνει video game Facebook Twitter
0

Ένα video game βασισμένο στη δημοφιλή βρετανική τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders ετοιμάζεται και θα κυκλοφορήσει το 2020, επιβεβαίωσαν προγραμματιστές.

Με τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της σειράς να έχουν ολοκληρωθεί και να αναμένεται η προβολή τους αργότερα εντός της χρονιάς και τις συζητήσεις για μεταφορά της και στη μεγάλη οθόνη, οι θαυμαστές τώρα ανυπομονούν για κάτι από τον Τόμας Σέλμπι, τον αρχηγό της συμμορίας του Μπέρμιγχαμ.

Η Endemol συνεργάζεται με τη Curve Digital και τη FuturLab για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι αφηγηματικής δράσης εμπνευσμένο από την επική δραματική γκανγκστερική σειρά για κονσόλα και PC, σύμφωνα με το NME.

Οι προγραμματιστές δήλωσαν ότι το παιχνίδι θα έχει «εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό» που θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν «όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες» καθώς και τοποθεσίες από τη σειρά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Curve Digital, Ντομινίκ Γουίτλι δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Endemol Shine Group σε αυτό το μοναδικό IP. Η σειρά Peaky Blinders βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου με τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές και οι χαρακτήρες και οι ιστορίες θα μεταμορφωθούν τώρα σε μια διαδραστική εμπειρία. Δεν μπορώ να περιμένω».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM