Η πρώτη εφημερίδα σε αποκλειστικά ψηφιακή μορφή ξεκινάει στις αρχές του 2011

Η πρώτη εφημερίδα σε αποκλειστικά ψηφιακή μορφή ξεκινάει στις αρχές του 2011 Facebook Twitter
0

Ο Rupert Murdoch, εραστής της εφημερίδας εδώ και πολλά χρόνια και ο Steve Jobs συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τη Daily, μία εφημερίδα που θα φορτώνει απ'ευθείας στο iPad.

 

Η τιμή της θα είναι 99 σεντς την εβδομάδα, χαμηλότερη δηλαδή από τις έντυπες εκδόσεις και ήδη έχει 100 δημοσιογράφους που θα στεγαστούν στον 26ο όροφο της News Corp στη Νέα Υόρκη.

 

Η Daily δεν θα υπάρχει σε έντυπη έκδοση ούτε θα δημιουργηθεί web edition. Επίσης, δεν θα δέχεται links ούτε θα παραπέμπει σε άλλα, δημιουργώντας έναν τύπο εφημερίδας που δεν έχει ξαναγίνει.

 

Το στοίχημα που θέλει να κερδίσει ο Murdoch είναι ότι οι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για πληροφορίες που βρίσκονται αποκλειστικά on-line.

 

H ιδέα ανήκει αποκλειστικά στον 79χρονο Murdoch ο οποίος εμπνεύστηκε από μία έρευνα που απέδειξε ότι οι κάτοχοι iPad διαβάζουν με μεγαλύτερη προσοχή απ'ό,τι κατά το παραδοσιακό σερφάρισμα στο internet, όπου η άσκοπη περιπλάνηση είναι πιο συνηθισμένη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM