Το HBO μόλις επιβεβαίωσε επισήμως πότε θα ολοκληρωθεί το «Game of Thrones»

Το HBO μόλις επιβεβαίωσε επισήμως πότε θα ολοκληρωθεί το «Game of Thrones» Facebook Twitter
0

Εδώ και αρκετούς μήνες, οι παραγωγοί του «Game of Thrones» David Benioff και D.B. Weiss, δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως θα ήθελαν η σειρά να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο μικρότερες σεζόν των 13, συνολικά, επεισοδίων.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, το HBO δεν έπαιρνε επίσημη θέση, χωρίς να κρύβει την προτίμησή του για τη συνέχιση της μεγαλύτερης, τηλεοπτικής επιτυχίας στην ιστορία του.

Όμως, όπως αποκαλύπτει το ΕW, επικαλούμενο τις δηλώσεις του νέου διευθυντή προγράμματος του HBO Casey Bloys κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης στο Μπέβερλι Χίλς, το δίκτυο επιβεβαίωσε σήμερα για πρώτη φορά επισήμως πως η 8η σεζόν θα είναι και η τελευταία του «Game of Thrones».

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου του EW προς τον Bloys για το αν το HBO θα αποδεχτεί την επιθυμία των παραγωγών της σειράς, ο ίδιος παραδέχτηκε πως αυτό είναι το πλάνο, αν και θα προτιμούσε να γυριστούν μερικές ακόμη σεζόν.

«Ναι, έχουν (σ.σ. οι παραγωγοί) ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό τους όσο αφορά τον αριθμό των επεισοδίων που θέλουν να κάνουν» τόνισε ο Bloys και πρόσθεσε: «Πιστέψτε με, αν μπορούσα να τους πείσω να γυρίσουν περισσότερα, θα το έκανα. Θα ήθελα 10 ακόμη σεζόν. Αλλά είμαστε αναγκασμένοι να σεβαστούμε την άποψή τους όσο αφορά το καλό της σειράς».

Ο Weis και ο Benioff  επιθυμούν η 8η σεζόν να αποτελείται από έξι επεισόδια, αλλά ο Bloys ξεκαθαρίζει ότι ο τελικός αριθμός επεισοδίων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Επιπρόσθετα, σε συμπληρωματική ερώτηση για το ενδεχόμενο κάποιου spin-off εμφανίστηκε θετικός.

«Το έχουμε συζητήσει, είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι αντίθετος, αλλά πρέπει να βγάζει νόημα δημιουργικά» κατέληξε ο Bloys.

Mε στοιχεία από το EW

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Media / Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και για πολλά χρόνια υπεύθυνη του «The New York Times Book Review» περιγράφει τι σημαίνει καλή δημοσιογραφία, μιλά για το μέλλον των εντύπων και αναλύει γιατί σήμερα ο μισογυνισμός είναι έντονος και διαδεδομένος παγκοσμίως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ