Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δεν έπρεπε να κοπούν τα επεισόδια με τον Φιλιππίδη στους «Απαράδεκτους»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δεν έπρεπε να κοπούν τα επεισόδια με τον Φιλιππίδη στους «Απαράδεκτους» Facebook Twitter
Δήμητρα Παπαδοπούλου και Πέτρος Φιλιππίδης, στο Θέατρο Προσκήνιο, τον Ιανουάριο του 2020. Φωτ: Panorama Press/ Eurokinissi
0

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου σχολίασε μεταξύ άλλων την συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά «Απαράδεκτοι».

Η γνωστή ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν θεωρεί ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη από τα επεισόδια, σημειώνοντας πως «ήταν και είναι ένας σπουδαίος κωμικός ανεξαρτήτως τα όσα λένε και τη δράση του».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση γιατί δεν είχε επιτρέψει να προβάλλονται οι «Απαράδεκτοι», η Δήμητρα Παπαδοπούλου απάντησε: «Όταν τελείωσαν, τους βλέπαμε κάθε μέρα, πολύ καιρό. Και είπα κάποια στιγμή, "ώπα, αυτό το πράγμα είναι πνευματική περιουσία, δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει". Και βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις αντιδράσεις πως θα έπρεπε να είχαν κοπεί οι σκηνές, όπου συμμετέχει.

«Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν [οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη]. Ο Πέτρος, ήταν... είναι, δεν ξέρω ποιο ρήμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, σπουδαίος κωμικός, ανεξάρτητα από την δράση του, την οποιαδήποτε λένε και θα δούμε τι γίνεται και τα λοιπά», ανέφερε.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, σχολίασε επίσης το κίνημα #metoo, το οποίο προσεγγίζει στην τελευταία σκηνή της παράστασής της.

«Χρησιμοποιώντας κάποιος κωδικούς καθαρά επιθεώρησης και κλασσικά κωμικούς, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και το κοινό θα το δεχτεί με γέλιο και χαρά, όπως συμβαίνει, που έχει μια παρωδία στο #metoo και μια σάτιρα. Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει, διαφωνώ πάρα πολύ με την λέξη #metoo, έχουμε πολύ ωραίες λέξεις και γίναμε όλοι "metooδες" (sic) όλος ο πλανήτης. Θα ήθελα ιδανικά να έχουμε μια δική μας λέξη, αλλά αυτό είναι μια δικιά μου ιδιομορφία. Κάποιο στιγμή το πράγμα παρεκτράπηκε, έπρεπε να μπει ένα μέτρο αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του φαινομένου. Όταν το εκκρεμές περάσει από το κέντρο, θα είναι μια στιγμή που θα πούμε ισορρόπησε. Τώρα είμαστε άκρα, αυτό πιστεύω», συμπλήρωσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 7:40:

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ