Ανακοίνωση από Εpsilon TV - Αναλαμβάνει ο Τζώνη Καλημέρης

Ανακοίνωση από Εpsilon TV - Αναλαμβάνει ο Τζώνη Καλημέρης Facebook Twitter
0

Ο Τζώνη Καλημέρης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon TV, όπως ανακοινώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η φημολογία είχε αρχίσει να εντείνεται από την Κυριακή, και την Δευτέρα ο σταθμός επιβεβαιώνει την έλευση του Καλημέρη στη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV καλωσορίζει τον κ .Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαίου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Έχοντας διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Τζώνη Καλημέρης, με την παρουσία του, θα συμβάλει καθοριστικά στην εκ βάθρων ανασυγκρότηση του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε τους αμέσως προσεχείς μήνες να οδηγηθεί με επιτυχία στη νέα ιστορική του εποχή.

Το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκφράζει την απόλυτη πεποίθηση πως σε στενή συνεργασία με την κορυφαία ομάδα που διαμορφώνεται σταδιακά στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως με σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM