Το «Game of Thrones» ετοίμασε ένα μεγάλο reunion του καστ

Το «Game of Thrones» ετοίμασε ένα μεγάλο reunion του καστ Facebook Twitter
0

Μέλη του καστ του «Game of Thrones», ανάμεσά τους και όσοι ηθοποιοί υποδύονται χαρακτήρες που αποχώρησαν, συναντήθηκαν ξανά στο Μπέλφαστ για ένα σπέσιαλ reunion. 

Ο Sean Bean, που ενσάρκωσε τον ρόλο του Ned Stark στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, έχει μιλήσει στο παρελθόν για το θέμα.

«Η προηγούμενη φορά ήταν πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες στο Μπέλφαστ. Ο Conan O'Brien το έκανε. Ήταν το τελευταίο επεισόδιο, οπότε βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί. Ήταν ωραία! Η πλάκα είναι πως με την δουλειά χάνεις λίγο επαφή. Κάνεις τόσες διαφορετικές δουλειές σε εκείνο το σημείο. Είναι όπως όταν βρίσκω παλιούς φίλους ή ακόμη και συμμαθητές από την δραματική σχολή, είναι ακριβώς το ίδιο, το πιάνουμε από εκεί που το αφήσαμε την τελευταία φορά», είχε πει τον Οκτώβριο ο ηθοποιός.

Ωστόσο το πολυαναμενόμενο, για τους θαυμαστές της σειράς, reunion δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το E! News, όποιος θέλει να δει ξανά μαζί τους Starks, Lannisters και Targaryens θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το home video box set, το οποίο για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει μαζί όλες τις σεζόν 1-8. 

Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019, προφανώς μετά και την προβολή κι ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM