Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας.

Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 38χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ συνεχίζει να χαρακτηρίζει «σχέση» την επαφή του με την τότε ανήλικη αθλήτρια, η οποία τον καταγγέλλει για «βιασμό με όλο το νόημα» της λέξης. 

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με την συναίνεση της αθλήτριας, τοποθετώντας τα περιστατικά σε ηλικία μεγαλύτερη από την ηλικία που αναφέρει η αθλήτρια. «Δεν ήταν 11 ετών, ήταν 13», ανέφερε.

«Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν», κατέθεσε από την πλευρά της η 21χρονη πλέον αθλήτρια.

Ο 38χρονος δηλώνει ότι παραμένει «ερωτευμένος μαζί της» ενώ κατηγορείται από την οικογένεια της αθλήτριας πως «απειλούσε την ανήλικη ότι θα τη σκοτώσει» και πως θα «καταστρέψει την οικογένειά της.»

Το 2013, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει στην αστυνομία, μαζί με τους γονείς της και έναν ακόμη αθλητικό παράγοντα. Ο διοικητής φέρεται να τους πρότεινε να μη μπουν στη διαδικασία των μηνύσεων αλλά, παρ' όλα αυτά, ο προπονητής απολύθηκε από τον όμιλο που εργαζόταν.

Η αθλήτρια προσέγγισε τη Σοφία Μπεκατώρου μετά τη καταγγελία της χρυσής Ολυμπιονίκη για σεξουαλική κακοποίηση και μοιράστηκε λεπτομέρειες της δικής της υπόθεσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ