ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών: Άνοιξε η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων επικουρικού προσωπικού

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών: Άνοιξε η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων επικουρικού προσωπικού - Για τρίμηνες συμβάσεις Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ενεργοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, επικουρικού προσωπικού, εκτός γιατρών, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά, που προκύπτουν από την αναστολή καθηκόντων ανεμβολίαστου προσωπικού.

Η πλατφόρμα, άνοιξε στις 15:00 ενώ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα.

Οι φορείς, το προσωπικό των οποίων υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μπορούν να προσλαμβάνουν παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό, μέσω των ηλεκτρονικών καταλόγων του λοιπού, πλην γιατρών, επικουρικού προσωπικού.

Το εν λόγω προσωπικό θα μπορεί να συνάψει τρίμηνη σύμβασης εργασίας με τον φορέα στον οποίο τοποθετείται, η οποία μπορεί να παραταθεί για τρεις μήνες επιπλέον.

Το προσωπικό που προσλαμβάνεται δεν διαγράφεται από τους τηρούμενους καταλόγους, αλλά διατηρεί τη σειρά κατάταξής του σε αυτούς. 

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ