Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Έβρο

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Έβρο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: SOOC
0

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα τις Τρίτης στο Μεγάλο Δέρειο Έβρου. 

Ισχυρή ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Έβρου, με 45 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων της 7ης ΕΜΟΔΕ και 14 πυροσβεστικά οχήματα.  

Στη μάχη κατά της πυρκαγιάς συνέβαλαν επιπλέον εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού. 

Στο έργο της κατάσβεσης, συνδρομή παρείχαν υδροφόρες των ΟΤΑ. Οι αρχές εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο και να παρακολουθούν την κατάσταση καθώς υπάρχουν φόβοι για ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις. 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM