No.1

Υπ. Περιβάλλοντος: Συστάσεις για αποφυγή χρήσης τζακιών σήμερα και αύριο

Υπ. Περιβάλλοντος: Συστάσεις για αποφυγή χρήσης τζακιών σήμερα και αύριο Facebook Twitter
1

Σε συστάσεις προς τους πολίτες για αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας προέβη το ΥΠΕΝ.

Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Πέμπτη 02/02 και αύριο Παρασκευή 03/02, στην Αττική, θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβούν σε ανακοίνωση, εφόσον υπάρξει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, παρακαλούν θερμά τους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση στην παρούσα σύσταση .

1

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια