Υπ. Περιβάλλοντος: Συστάσεις για αποφυγή χρήσης τζακιών σήμερα και αύριο

Υπ. Περιβάλλοντος: Συστάσεις για αποφυγή χρήσης τζακιών σήμερα και αύριο Facebook Twitter
1

Σε συστάσεις προς τους πολίτες για αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας προέβη το ΥΠΕΝ.

Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Πέμπτη 02/02 και αύριο Παρασκευή 03/02, στην Αττική, θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβούν σε ανακοίνωση, εφόσον υπάρξει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, παρακαλούν θερμά τους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση στην παρούσα σύσταση .

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια