Ξυλοδαρμός στο μετρό: «Τα παιδιά είναι διαμάντια», λέει ο πατέρας των ανηλίκων - Η μητέρα κατηγορεί τον σταθμάρχη

Ξυλοδαρμός στο μετρό: «Τα παιδιά είναι διαμάντια», λέει ο πατέρας των ανηλίκων - Η μητέρα κατηγορεί τον σταθμάρχη Facebook Twitter
Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΤΗΣ
0

Το μέρος των ανηλίκων πήραν με δηλώσεις τους οι γονείς των δύο κατηγορουμένων για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας την περασμένη εβδομάδα. 

Οι δύο ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, αναγνωρίστηκαν από τον σταθμάρχη και θα βρεθούν ενώπιων του ανακριτή το πρωί της Τρίτης. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι και τους βαρύνουν οι κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της απείθειας, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα. Mε απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός που γνώριζε την ταυτότητα των δραστών αλλά την απέκρυψε, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του.

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» ανέφερε ο πατέρας των δύο ανηλίκων μιλώντας στην εκπομπή Tlive. Ακόμα ισχυρίστηκε πως «δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα» και δεν αρνήθηκαν τη λήψη αποτυπωμάτων, ενώ απέρριψε τις φήμες ότι συμμετείχαν σε συμμορία. 

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό, τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου. Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του πω περαστικά, κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε», είπε ο πατέρας αναφέροντας πως «μαζεύει χαρτιά για να αποδείξει τι είναι αυτά τα παιδιά». 

Μητέρα: «O σταθμάρχης ήθελε να το παίξει τραμπούκος»

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, για αυτό παλεύω» δήλωσε η μητέρα των δύο παιδιών στο MEGA. «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι».

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».

Με πληροφορίες από Alpha/Mega

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ