Ξυλοδαρμός στο μετρό: Δύο νέα πρόσωπα «εμπλέκονται» στην υπόθεση

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Δύο νέα πρόσωπα «εμπλέκονται» στην υπόθεση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύο πρόσωπα, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό από τους δύο ανήλικους «δείχνει» ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται ότι βοήθησε τη μητέρα τους να τους κρύψει.

Ο αστυνομικός αναφέρει, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα»- προσκομίζοντας τις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία- ότι ο ένας από τους δύο, τον οποίο η μητέρα αποκαλεί «προϊστάμενο» έχει υψηλή θέση σε δημόσια υπηρεσία. Ο δεύτερος, που αποκαλεί «Πάνο» φέρεται να έχει παρουσία στο σπίτι της οικογένειας.

Στην αναφορά που κατέθεσε στον ανακριτή με τον δικηγόρο του, Κωνσταντίνο Γιαννελάκη, ο αστυνομικός αναφέρει ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας και συγκεκριμένα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες- απόσπασμα των οποίων δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα»- «εμφαίνεται ότι άλλα δύο άτομα έχουν ανάμειξη στο επίμαχο περιστατικό. Ο ένας φαίνεται ως άγνωστος, τον οποίο η μητέρα αποκαλεί «προϊστάμενο» και ο έτερος, που η μητέρα των δραστών αποκαλεί «Πάνο». Με τα δύο λοιπόν αυτά άτομα μάλιστα, υπάρχει χρονικά προγενέστερη κατά πολύ επικοινωνία μαζί τους από εμένα και ταυτόχρονα δόθηκαν σαφέστατες οδηγίες που σκοπό είχαν την απόκρυψη των δύο ανήλικων δραστών. Μάλιστα ο «προϊστάμενος», πρόκειται για άνθρωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από εμένα και με πολύ πιο σημαντική θέση σε σχέση με εμένα, ο οποίος προσπαθεί σκόπιμα να τους συγκαλύψει, ενώ ο δεύτερος εξ' αυτών, ονομαζόμενος ως Πάνος, κάνει βόλτα γύρω από το σπίτι των δραστών με τη μηχανή του προκειμένου να διαπιστώσει την παρουσία αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα της Ασφάλειας. Αν μάλιστα στις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν καλέσει οι ίδιοι την μητέρα, αυτό σημαίνει ότι αυτοί είναι ήδη ενήμεροι ενώ εγώ ενημερώθηκα μόλις την Παρασκευή (σ.σ εννοεί την ημέρα της σύλληψης των δύο ανηλίκων)».

Ο ειδικός φρουρός ζητά να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση, καθώς φέρεται να υποστηρίζει ότι άλλοι βοήθησαν τη μητέρα να κρύψει τους ανήλικους και όχι ο ίδιος. Παράλληλα ισχυρίζεται ότι δεν είναι αδύνατο να εντοπιστούν τα άτομα αυτά από τις αρχές, καθώς οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους εμφανίζονται στην εφαρμογή Viber.

Η συνομιλία με τον «προϊστάμενο»

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Δύο νέα πρόσωπα «εμπλέκονται» στην υπόθεση Facebook Twitter

Η συνομιλία με τον «Πάνο»

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Δύο νέα πρόσωπα «εμπλέκονται» στην υπόθεση Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ