Λόγω της εορταστικής περιόδου, τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έχουν τροποποιηθεί, με τους αρμόδιους φορείς να ανανεώνουν τις ώρες που θα κινούνται λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικός και μετρό.

 

Λεωφορεία, Τρόλεϊ και τραμ

 

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τις ημέρες 31/12/2019, 02/01/2020 και 3/1/2020 θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης, ενώ την Πρωτοχρονιά (1/1) και των Φώτων (6/1) θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

 

«Την Τρίτη 31-12-2019 Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά για τα αμαξοστάσια από τις 22:00» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία δρομολόγια όπως και για τα δρομολόγια των γραμμών EXPRESS Αεροδρομίου από την ιστοσελίδα και την εφαρμογή της τηλεματικής (oasa Telematics) καθώς και από το πληροφοριακό μας κέντρο 11185. Επιπλέον τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς θα λειτουργούν έως τις 23:00. Οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν ως εξής»

 

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ

 

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ

 

ΗΣΑΠ και Μετρό 

 

Τα ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ και του μετρό θα είναι σε ισχύ έως και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

 

Δείτε εδώ τα δρομολόγια

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr