Τροχαίο στη Φωκίδα: Απανθρακώθηκε οδηγός μετά από μετωπική με λεωφορείο

Τροχαίο στη Φωκίδα: Απανθρακώθηκε η οδηγός αυτοκινήτου - Σύγκρουση με λεωφορείο Facebook Twitter
Φωτ.: Lamiareport
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Φωκίδα με μία γυναίκα να έχει απανθρακωθεί μέσα στο αυτοκίνητο έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό στην Φωκίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο της γυναίκας συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο όχημα και αμέσως ξέσπασε φωτιά, με την οδηγό να χάνει τη ζωή της μέσα στις φλόγες.

Η οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι εκεί συγκρούστηκε μετωπικά με τουριστικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο ήταν 67 ετών. Η οδηγός εντοπίστηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο. Στο λεωφορείο επέβαιναν 34 τουρίστες από Κίνα, από τους οποίους πέντε τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Με πληροφορίες από Lamiareport, ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM