Τροχαίο στη Βουλή: «Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα», που έφτασε σε θυρίδα δημοσιογράφου

Τροχαίο στη Βουλή: «Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα», που έφτασε σε θυρίδα δημοσιογράφου Facebook Twitter
0

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega παρουσίασε βίντεο - ντοκουμέντο που φέρεται να έχει καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα έξω από την Βουλή, με θύμα τον 23χρονο αναβάτη μηχανής που συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη. 

Το υλικό από το τροχαίο της περασμένης Παρασκευής αναρτήθηκε στον επώνυμο λογαριασμό του Θάνου Κόκκαλη στο YouTube που σημείωσε στην περιγραφή: «ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21.»

Στο βίντεο, ένα υπηρεσιακό όχημα φαίνεται να στρίβει αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας προς τη Βουλή, όταν ένα ταξί από το αντίθετο ρεύμα σταματά για να του επιτρέψει να περάσει. Ο αναβάτης μιας μηχανής συνεχίζει κανονικά την πορεία του ενώ το υπηρεσιακό όχημα έχει στρίψει, και συγκρούεται με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. 

Αυτόπτης μάρτυρας είχε επισημάνει πως ο οδηγός της μηχανής πέρασε με πράσινο. Τροχονόμος που βρισκόταν στο σημείο καταγράφηκε αργότερα από κάμερες να φωνάζει σε διανομέα που ήταν μπροστά στη σύγκρουση. «Ασ' το παιδί. Εσύ φοράς το κράνος σου; Άντε τώρα, σήκω φύγε από εδώ, εξαφανίσου». 

Ο αστυνομικός που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα έχει τεθεί «προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού» όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ενώ ΕΔΕ έχει διαταχθεί και για τον τροχονόμο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM