Τροχαίο δυστύχημα στον Μαραθώνα- Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα στον Μαραθώνα- Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: αρχείου: Eurokinissi
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα επί της λεωφόρου Σουλίου και Εμμανουήλ Μπενάκη στον Μαραθώνα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστεί νεκρός ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Ελαφρά τραυματίες ανασύρθηκαν ο οδηγός του φορτηγού και η συνοδηγός.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Στο σημείο επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM