Τρίκαλα: 53χρονος έμεινε δυο μέρες δίπλα στον νεκρό αδελφό του

Τρίκαλα: 53χρονος έμεινε δυο μέρες δίπλα στον νεκρό αδελφό του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Ένας 53χρονος από τα Τρίκαλα φέρεται να έμεινε επί δύο ημέρες με τον 56χρονο νεκρό αδελφό του καθώς αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το trikalavoice, ο 53χρονος που διέμενε μαζί με τον αδελφό του είχε ήπιας μορφής ψυχιατρικά θέματα παλιότερα.

Ο άνδρας φέρεται να αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του αδελφού του ο οποίος είχε συμβεί από την Τρίτη. 

Την αστυνομία αξίζει να σημειωθεί ότι ειδοποίησε άλλος αδελφός της οικογένειας και αφού δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 56χρονο δύο μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε πως ο θάνατός του 56χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM