Τρεις θάνατοι στην ίδια οικογένεια στο Ελληνικό – Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια

Τρεις θάνατοι στην ίδια οικογένεια στο Ελληνικό – Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τους αλλεπάλληλους θανάτους τριών μελών της ίδιας οικογένειας στο Ελληνικό διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διακριβωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για παθολογικά αίτια.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει εύλογη ανησυχία, καθώς οι τρεις θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής παρέμβασης, ζητήθηκε η διενέργεια πλήρους ιατροδικαστικής και ιστολογικής εξέτασης, ώστε να ρίξει φως στα ακριβή αίτια των θανάτων και να αποκλειστεί ή να επιβεβαιωθεί η πιθανότητα εγκληματικής πράξης.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται τα πρώτα ευρήματα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM