Τμήμα επειγόντων περιστατικών όλο το ισόγειο του Ευαγγελισμού

Τμήμα επειγόντων περιστατικών όλο το ισόγειο του Ευαγγελισμού Facebook Twitter
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Σε τμήμα επειγόντων περιστατικών μετατρέπεται όλο το ισόγειο του Ευαγγελισμού, με απόφαση του υπουργού Υγείας.

Μετά από πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας σήμερα το πρωί, ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξήγγειλε την χωροταξική αλλαγή του ισογείου, το οποίο μετατρέπεται στο σύνολό του σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι θα προσθέσει θετικά στη λειτουργία των εφημεριών και στην καλύτερη φροντίδα των ασθενών.

Επίσης ο υπουργός Υγείας έκανε επιτόπιο έλεγχο μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον διευθυντή ΜΕΘ & Ιατρικής Υπηρεσίας Σπύρο Ζάκυνθο στις ΜΕΘ-ΜΑΦ του νοσοκομείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM