Θλίψη για τον θάνατο του Γ.Μανώλη: Κατέρρευσε μετά από μπάνιο στη θάλασσα

Θλίψη για τον θάνατο του Γ.Μανώλη: Κατέρρευσε μετά από μπάνιο στη θάλασσα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Γιάννης Μανώλης πέθανε σήμερα σε ηλικία 69 ετών και, όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέρρευσε μετά από μπάνιο στη Βουλιαγμένη. 

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Έθνος», το πρωί ο συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ είχε πάει με φίλους του για μπάνιο στα «λιμανάκια» της Βουλιαγμένης. Λίγη ώρα αργότερα ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισε να αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του. 

Οι φίλοι του, αναφέρουν ότι όταν τον είδαν να κατευθύνεται προς το αμάξι του, δεν περπατούσε καλά και, λίγη ώρα αργότερα, ο πρώην βουλευτής βρέθηκε πεσμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι φίλοι του κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η Νέα Δημοκρατία: «Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM