Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές που ξυλοκόπησαν υπάλληλο σε βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές που ξυλοκόπησαν υπάλληλο σε βενζινάδικο Facebook Twitter
0

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ξυλοκόπησαν άγρια τον υπάλληλο.

 

Πρόκειται για κατά συροοήν ληστές, καθώς οι δύο τους είχαν ληστέψει μόνο τον Οκτώβριο δύο βενζινάδικα και ένα περίπτερο, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ομογενείς από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ, ο πρώτος 39 ετών και ο δεύτερος 42 ετών.

Ο 39χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά την κινηματογραφική ληστεία που διέπραξε σε περίπτερο στο Κορδελιό, όταν υπό την απειλή όπλου και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, άρπαξε από τον υπάλληλο 300 ευρώ κι αφού πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό τράπηκε σε φυγή.


Έγινε όμως αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες του περιπτέρου που τον ακολούθησαν, ενώ ο δράστης πυροβόλησε μία φορά εναντίον τους χωρίς να τραυματίσει κανέναν. Στο σημείο έσπευσε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, τον ακινητοποίησαν.

Προέκυψε η εμπλοκή του σε δύο ακόμη ληστείες που προηγήθηκαν, στις 5 και 24 Οκτωβρίου, με στόχο βενζινάδικα στα Διαβατά και τον Εύοσμο, αντιστοίχως, απ' όπου μαζί με τον 42χρονο άρπαξαν υπό την απειλή όπλου τις εισπράξεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις δύο παραπάνω ληστείες άσκησαν βία εναντίον των υπαλλήλων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM