Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατρός - Συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια έναντι 20 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη παθολόγος - Συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια έναντι 20 ευρώ Facebook Twitter
PIXABAY
0

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια, έναντι 20 ευρώ για κάθε συνταγή.

Πρόκειται για 62χρονο παθολόγο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM