Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και κατάσχεση 4 κιλών ηρωίνης που θα πήγαιναν στις πιάτσες της πόλης

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και κατάσχεση 4 κιλών ηρωίνης που θα πήγαιναν στις πιάτσες της πόλης Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Περισσότερα από τέσσερα κιλά ηρωίνης κατέσχεσαν αστυνομικοί, ύστερα από επιχείρηση στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών συνέλαβαν για την υπόθεση έναν άντρα και τρεις γυναίκες, όλοι Ρομά, με την κατηγορία της συμμετοχής σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών.

 

Όπως ανακοινώθηκε, στην κατοχή των γυναικών βρέθηκαν οκτώ δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 78 γραμμαρίων, ποσότητα την οποία μετέφεραν με τρένο από την Αθήνα, με σκοπό να τη διοχετεύσουν σε στέκια τοξικοεξαρτημένων της Θεσσαλονίκης. Ως «ιθύνων νους» της υπόθεσης συνελήφθη 38χρονος που συνόδευε τις γυναίκες.

 

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγούνται με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM