Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκε ότι έπεσε θύμα ληστείας γιατί είχε "φάει" τα χρήματα

Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκε ότι έπεσε θύμα ληστείας γιατί είχε "φάει" τα χρήματα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
3

 Ψευδής αποδείχθηκε η καταγγελία στην οποία προέβη προ ημερών άνδρας, 61 ετών, ισχυριζόμενος ότι δήθεν δύο ένοπλοι, με χρήση σωματικής βίας, του απέσπασαν 140.000 ευρώ, την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του, κι ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο πάρκινγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 Εξεταζόμενος από αστυνομικούς φαίνεται πως υπέπεσε σε αντιφάσεις και ομολόγησε ότι επρόκειτο περί ψευδούς καταγγελίας, σε μία προσπάθεια να αιτιολογήσει την τμηματική ανάλωση του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. Κατά πληροφορίες, τα χρήματα προέρχονταν από πώληση ενός ακινήτου, αλλά στην πορεία τα ξόδεψε, οπότε προσποιήθηκε ότι έπεσε θύμα ληστείας, προκειμένου να δικαιολογηθεί στην οικογένειά του. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή ανακοίνωση στις Αρχές για τέλεση εγκλήματος, η οποία αποστέλλεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM