Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης την ώρα που ο πατέρας της έπαιζε ποδόσφαιρο

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης την ώρα που ο πατέρας της έπαιζε ποδόσφαιρο Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή, αναστολή καταδικάστηκε εργαζόμενος σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου (5 επί 5) στη Θεσσαλονίκη, επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά μία 10χρονη, την ώρα που παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει μπάλα.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη κάτω των 12 ετών.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017, και πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η ανήλικη απευθύνθηκε στους γονείς της. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, καταθέτοντας προανακριτικά παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 57χρονος κατηγορούμενος την αγκάλιασε και κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό της, όταν εκείνη ανέβηκε σε συρματόπλεγμα. Την ίδια μέρα δε, σύμφωνα με την καταγγελία, την κάλεσε στο γραφείο του προσφέροντάς της ως δώρο μία αθλητική φόρμα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη προκειμένου να μην τραυματιστεί, τονίζοντας ότι κίνησή του παρερμηνεύτηκε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM