Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 10 μηνών σε ταξιτζή που παρενόχλησε πελάτισσα

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 10 μηνών σε ταξιτζή που παρενόχλησε πελάτισσα Facebook Twitter
0

Σε φυλάκιση δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε 54χρονος οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη, που παραπέμφθηκε με αυτόφωρη διαδικασία, μετά από μήνυση 29χρονης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 29χρονη ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ταξιτζής άπλωσε το χέρι του πάνω της, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιστρέφοντας σπίτι μαζί με μία φίλη της, η οποία όμως είχε αποβιβαστεί λίγο νωρίτερα από το όχημα (φτάνοντας στον προορισμό της) και συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας.

Η 29χρονη ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος οδηγός επιχείρησε να την προσεγγίσει ερωτικά και πριν από δύο με τρεις μήνες, όταν επιβιβάστηκε στο ταξί του.

Για ψευδή καταγγελία έκανε λόγο στην απολογία του ο 54χρονος που αρνήθηκε την κατηγορία. «Είναι εντελώς ψευδές, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα» είπε, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου.


Ο 54χρονος οδηγός άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες από Thestival 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ