Θεσσαλονίκη: Ερωτική αντιζηλία πίσω από υπόθεση αρπαγής και εκβιασμού 30χρονου

Θεσσαλονίκη: Ερωτική αντιζηλία πίσω από υπόθεση αρπαγής και εκβιασμού 30χρονου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται σύμφωνα με τις αρχές η υπόθεση εκβιασμού και αρπαγής 30χρονου που εξιχνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Για εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού και αρπαγής του 30χρονου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε προσώπων. Ανάμεσά τους και μία 26χρονη, η οποία φέρεται να είχε παλαιότερα σχέση με τον 30χρονο ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις αρχές όλα ξεκίνησαν όταν στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τρία από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, έπειτα από υποδείξεις της 26χρονης, απαίτησαν από τον 30χρονο 1.000 ευρώ. Τον απείλησαν με σωματική βία και ότι θα βλάψουν την επιχείρησή του. Τις ίδιες απειλές επανέλαβαν και τηλεφωνικά, ζητώντας ξανά χρήματα.

Λίγα 24ωρα αργότερα σε περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, τα ίδια άτομα με τη χρήση βίας και την απειλή όπλου έβγαλαν τον 30χρονο από το αυτοκίνητό του και αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν σε δικό τους όχημα. Ωστόσο, εκείνος κατάφερε να διαφύγει και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 30χρονος έκανε καταγγελία στις αρχές και σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά κατά περίπτωση, σε απόπειρα αρπαγής, εκβίαση, βαριά σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ